οροι συμμετοχης στο Εικονικο συνεδριο Ανοικτου Διαλογου



1) Αρχικά, τουιτάρετε, χρησιμοποιώντας το #PressFreedomDay. Μη διστάζετε να εκφράσετε την άποψή σας καθώς έχει τη σημασία της.  Κρατείστε το διάλογο ζωντανό και συνεχόμενο. 

2) Ποστάρετε συνδέσμους από κείμενα, video, κτλ. Δίχως να λησμονείτε την αναφορά της πηγής ή του δημιουργού. Ιδανικά η αναφορά να γίνετε με την ταυτότητά του στο Twitter.

3) Χρησιμοποιήστε εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσετε το διάλογο. Τα    Soundcloud, audioboo, youtube, vimeo, vine, είναι στη διάθεσή σας. Είναι μία καλή ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσετε, να πειραματιστείτε και να εκφράσετε τις απόψεις σας.

4) Τουιτάρετε με υπευθυνότητα. Να είστε ακριβείς, εντός θέματος  και ευγενικοί. Όσο καλύτερα είναι τα tweets σας, τόσο καλύτερο θα βγει το συνολικό αποτέλεσμα.

5) Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε σε εμάς το υλικό σας και να το δημοσιεύσουμε μέσα από τα επίσημα accounts του PressFreedomDay. Θα χρειαστεί ένα μίνι βιογραφικό σας. 

6) Μην ξεχνάτε: Η ελευθερία του Τύπου είναι ένα ζήτημα που αφορά, κυρίως, τους πολίτες. Γίνετε μέρος της συζήτησης. Γίνετε μέρος των εξελίξεων. 


Blogroll