ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ


Καταθέτω την άποψή μου:
  
     1)      Χρησιμοποίησε το hash-tag #PressFreedomDay στο twitter και πάρε μέρος στο διάλογο για την Ελευθερία του Τύπου, το μέλλον της δημοσιογραφίας και το ρόλο των νέων τεχνολογιών, δημοσιεύοντας, απλώς, κείμενο ή και σύνδεσμο.
      2)      Στείλε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση PressFreedomDay@gmail.com (με θέμα του emailΟνομα-Επίθετο (στέλλοντος)  – Η Άποψή μου” τη δική σου θέση-άποψη  και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε στις σελίδες μας (www.PressFreedomDay.com)  στο διαδίκτυο και από το επίσημο προφίλ μας (PressFreedomDay) στα κοινωνικά δίκτυα.  Η συμμετοχή σου μπορεί να είναι:
- Κείμενο ή/και Σύνδεσμος (link)
- Ηχητικό (με χρήση soundcloud, audioboo, ή όποιο άλλο διαδικτυακό εργαλείο)
- Βίντεο (με χρήση youtube, vimeo ή όποιο άλλο διαδικτυακό εργαλείο)
     3)      Μπες στη σελίδα μας στο Facebook και σχολίασε τις καταχωρήσεις μας με κείμενο ή δημοσιεύοντας συνδέσμους με σχετικό υλικό.

Είμαι δημοσιογράφος και «θέλω να συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο»

Στείλε μας
mail   στην ηλεκτρονική διεύθυνση PressFreedomDay@gmail.com  με θέμα «Θέλω να συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο» στο οποίο να αναφέρεται ονοματεπώνυμο και επαγγελματική ιδιότητα, η οποία να σχετίζεται με το χώρο της ενημέρωσης. (Προαιρετικά ας περιληφθεί αρ.μητρώου επαγγελματικής ένωσης π.χ. ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ κλπ).  Εμείς θα απαντήσουμε στέλνοντας το ερωτηματολόγιο, που θα το συμπληρώσεις απ’ευθειας στο διαδίκτυο, με πλήρη μυστικότητα. Η παραπάνω διαδικασία γίνεται σε προσπάθεια να συμπληρωθεί το ερωτηματολόγιο από δημοσιογράφους και όχι τον γενικό πληθυσμό του διαδικτύου.

Θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Blogroll